Alma Mater Hostel

Dél-Alföldi régió - Békéscsaba

Alma Mater Hostel, Békéscsaba
  • Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 59
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Alma Mater Hostel, Békéscsaba

A Hostel 304 férőhelyes. Szorgalmi időszakban (szeptember-június) döntően a Főiskola polgárainak elhelyezésére szolgál az épület, de a szabad férőhelyekre az év teljes időszakában várjuk vendégeinket. Apartmanjaink a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, korszerűek, praktikusak.

Alma Mater Hostel, Békéscsaba

Az elhelyezést 104 db 2 és 2x2 ágyas apartmanban tudunk biztosítani igény szerint. A mágneskártyával nyitható szobákat minimál stílusban, de a szükséges eszközökkel és kényelmi berendezésekkel rendeztük be.

Alma Mater Hostel, Békéscsaba

Az épületen belül 40 fős konferencia terem, szolárium, TV szobák plazma televíziókkal, italautomata áll a vendégeink rendelkezésére.
 Az egykori kollégium teljes felújítása PPP- konstrukcióban készült el. A Hostel praktikus helyszín mind az egyéni, mind a konferenciára érkező vendégek számára. Az épülettől 100 méterre korszerű 300 fős konferenciaterem bérelhető. A nyári időszakban az összes férőhelyet kereskedelmi forgalomban értékesítjük.

Tolókocsival látogatható szobák száma: 1 db
 Nyitva tartás szezonban: I.01.-XII.31.: 0-24h
 Parkoló: 80 db
 Buszparkoló: 4 db
 Távolság vízparttól: 0 (Körös)
 Konferenciaterem: 1 db
 Legkisebb konferenciaterem: 40 fő
 
  
 Taxi, Tévé, Légkondicionálás, Mosoda, Esküvő, Internetcsatlakozás, Szolárium, Nemdohányzó, Főzési lehetőség, Ifjúsági szállás, Apartman, Családbarát szálláshely, Osztálykirándulásra alkalmas, Információ, Programszervezés, Különterem, Konferenciatechnika, Mozgáskorlátozottaknak, őrzött parkoló

Alma Mater Hostel, Békéscsaba

Gyermek kedvezmény: 100 % 6 év alatt
Gyermek kedvezmény: 20 % 14 év alatt
Csoportos kedvezmény: 10 % 20 fő felett

Alma Mater Hostel, Békéscsaba
  • Cím:5600 Békéscsaba, Gyulai út 59
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás